Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)

02/10/2011 Tast 2.0

02/10/2011 Tast 2.0

Els temps avancen que és una barbaritat, deia aquell. I seria absurd no saber-ho aprofitar. I això és el que la Confraria i la Jove Confraria dels Vins del Bages, amb la comissió de la Festa de la Verema del Bages, han volgut fer: gaudir de les noves tecnologies i programar un Tast 2.0.

I què significa això? Doncs res tant senzill com fer un tast, un tast com els de sempre, però interconnectat via Twitter per a poder comentar-ho. I és que el tast es farà, simultàniament, a Artés i a Manresa.

Amb motiu de la 16a edició de la Festa de la Verema del Bages, el diumenge 2 d’octubre a les 6 de la tarda, tastarem un vi de cadascun dels 10 cellers de la D.O. Ho farem al Museu d’Artés i al Kursaal Espai Gastronòmic de Manresa, al mateix temps. A cadascun d’aquests llocs hi haurà un sommelier de la comarca, el Joan Tomasa i el Joan Sala, que conduiran el tast. Fins aquí, un tast com sempre. Però…

 

…des del primer moment, seguirem via Twitter el hashtag (o etiqueta) #vinsdelbages

A través d’ell, els participants del tast podran comentar les sensacions que els hi provoquen els vins i compartir les opinions amb la resta d’usuaris, ja sigui de viva veu, o a través de la xarxa i a distància. A més, el Twitter permet perdre la por de comentar i explicar les sensacions que un sent i rebre el feedback dels altres, tant si estan al tast com no.

I és que, fins i tot , se’ns hi pot afegir gent que no estigui ni a Artés, ni a Manresa, però que coneguin aquells vins, ens demanin o expliquin coses, o els estiguin tastant des de casa.

 

Les places són força limitades i, encara que no sigui condició sine qua non, estaria bé que la majoria de participants tinguéssiu un smartphone, tablet, o similar, per a poder participar directament. Però sinó, no patiu. Hi haurà un portàtil i una persona que piularà tot el que li diguem…

 

 

Què us sembla? Als avesats a Twitter, segur que us atrau la idea. A la resta, per què no?

 

O sigui que, si voleu, apunteu-vos:

> Dia: 2 d’octubre, diumenge
>  Lloc: Restaurant Kursaal Espai Gastronòmic (Manresa)
O bé, Museu Artés (plaça Vella s/n, Artés)
>  Hora: 6 de la tarda
>  Preu tast: socis i no socis 3€

Vins del Tast 2.0

Celler Abadal : Abadal 25è aniversari ( 62% Merlot, 18% Cabernet Sauv., 13% Cabernet Franc i 7% Syrah
Celler cooperatiu d’Artés: ARTIUM Cabernet Sauvignon 2009
Celler cooperatiu de Salelles: Macabeu 2010
Celler el Molí: Collbaix Singular 2007 (Cabernet Sauv. 2007)
Celler Solergibert, Picapoll 2010
Fargas-Fargas: Ull de Llebre
Jaumandreu : Mes Que Paraules negre (50% Syrah, 30% Merlot i 20% Cabernet Sauv.)
Mas de Sant Iscle: Sauvignon blanc
Oller del Mas: Blan de Picapolls (50% Picapoll blanc 50% Picapoll negre) (blanc de noir)
Vins Grau: Sensus criança 2005 (Cabernet Franc i Syrha)

 

A més, per assistir, és imprescindible (ull, que canvien coses):

1. fer la inscripció al mail info@dopladebages.com, indicant, sobretot, el nom i el lloc al qual es vol acudir (Artés o Manresa).

 

Sigues Social i comparteix =)
banner ad