Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)

08-09-2017 – Maridatge de cuina Japonesa amb els vins de SICUS

08-09-2017 – Maridatge de cuina Japonesa amb els vins de SICUS

Tornats de vacances i després de gaudir de la festa major, us proposem d’alleugerir la tornada a la rutina amb el ja clàssic maridatge de cuina japonesa.

La gastronomia japonesa és una de les més atractives per la seva barreja de sabors, textures i colors.

Tot i no necessitar de molts ingredients, la cuina Japonesa és considerada una de les gastronomies més elaborades, ja que la preparació d’alguns plats típics de menjar japonès requereix de molta experiència i destresa.

En aquesta ocasió tornarem a gaudir dels plats del mestre japonès TAKASHI KOMURA (文七 文ちゃん ). La seva cuina es caracteritza per l’autenticitat i el respecte a la tradició combinat amb una matèria prima d’excel·lent qualitat.

SUSHI variat de MAKIS, NIGUIRIS i BATTERA (arròs premsat)
Amanida d’algues i tofu
TATAKI de WAGYU (vedella)
Saltejat de fideus YAKISOBA
MOCHI i gelat de tè

Captura de pantalla 2017-08-23 a les 0.02.48
Per aquest maridatge contarem amb una selecció de vins del celler SICUS Terrers Mediterranis. En aquesta ocasió comptarem amb el Sumiller Sergi Blanqué de TERRER 1834, botiga especializada en vins ecológica, biodinámica i naturals de Santpedor. Per aquesta ocasió, en Sergi  ens ha preparat la selecció de vins del celler SICUS Terrers Mediterranis.
Captura de pantalla 2017-08-23 a les 0.03.43
SICUS és una manera d’entendre la viticultura i els vins que surten d’aquesta. Una filosofia que pren consciencia de la importància d’expressar el terrer amb un aliment tan dependent i interrelacionat amb la terra com és el vi. Per aquest motiu, entre altres característiques, els vins de SICUS provenen de vinyes respectuoses amb el medi ambient on no s’utilitzen herbicides ni insecticides i els sòls es mantenen sense llaurar. A més a més, únicament treballen amb varietats autòctones del Massís de BonastreEls vins escollits son els següents:Captura de pantalla 2017-08-23 a les 0.05.23

 

 

 

 

En tots els casos parlem de produccions limitadíssimes. De cadascún d’aquests vins se n’elaboren entre 500 i 4.000 ampolles que s’exhaureixen en un obrir i tancar d’ulls. Gràcies a l’amistat que uneix al Sergi i l’Eduard unes quantes ampolles d’aquestes joies seran per nosaltres. I no descarten que hi hagi alguna sorpresa off the record.

Per aquest tast tan especial els amics del Grup Silenci  que ens han acollit tantes vegades, ens obren les portes de l’espai que ha triomfat aquest estiu, el Set Box Manresa, el dia 8 de setembre. La festa s’allargarà fins les 3:00h de la matinada i serà amenitzada per un DJ.

El sopar inclou un gin-tònic o un mojito.

 

 

7box Manresa 7 BOX SET

 

Estem segurs que valoreu l’exclusivitat d’aquesta activitat i entendreu que les places són limitades i s’assignaran per rigurós ordre d’inscripció donant preferècia al soics.

El preu per a socis és de 35€ i pels no socis és de 50€ i la data límit per apuntar-vos al sopar és el Dilluns 4 de Setembre.
Per poder formalitzar la inscripció us agrairem fer l’ingrés al següent nº de compte:

ES30-2100-0375-01-0200131717

 

Tanmateix preguem enviar un correu electrònic a info@jcvb.cat indicant el nom de les persones que assistiran, si són socis de la confraria o no, i el comprovant de  l’ingrés.

Us esperem el divendres dia 8 de setembre a les 21:00h a l’espai 7Box  Manresa.

Imprescindible ganes de passar-ho bé =)

 

 

 

Sigues Social i comparteix =)
banner ad