Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (9)

16 FESTA DE LA VEREMA DEL BAGES

16 FESTA DE LA VEREMA DEL BAGES

La festa de la verema del Bages celebra la setzena edició d’una festa arrelada com l’espai de referència del vi i del cava dels cellers que formen part de la denominació d’origen Pla de Bages. Una festa amb un gran èxit de participació, que s’ha converit en un homenatge al patrimoni i a la tradició vinícola de la comarca.

Adjunt podreu trobar el tríptic amb els actes programats, que destaquem el taller del most, la 12ª trobada de plaques de cava, el sopar de verema, un taller didàctic a càrrec de Jaume BiarnésEl Vi a la Cuina” a la Fundació Alicia del Món Sant Benet.  A més aquest  any a la festa de la verema, hi haurà la col·laboració activa d’Ampans a la comisió de festa, on s’ha organitzat la Festa de la verema Solidària, amb un seguit d’activitats a la Finca d’Urpina de Sant Salvador de Guardiola, entre d’altres actes:

Triptic 16 festa de la verema del bages 2011

Cal destacar la participació activa de la Jove Confraria del Vins del Bages a l’oganització el Tast 2.0 conjuntament amb la Confraria i la comisió de festa de laverema que tindrà lloc el proper Diumenge 2 a les 18 h. simultàniament Artés/Manresa obert a tothom i retransmès via Twitter amb el hashtag #vinsdelbages.

+ info tast 2.0 http://www.jcvb.cat/02102011-tast-2-0

Roda de premsa de presentació de la 16a Festa de la Verema. Foto: N-briefing

Sigues Social i comparteix =)
banner ad