Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)

18-2-2017 – TAST D’ALÇADA A MASELLA AMB ESQUIADA NOCTURA

18-2-2017 – TAST D’ALÇADA A MASELLA AMB ESQUIADA NOCTURA

Benvolguts amics !

Per començar l’any 2017 recuperem un tast nocturn que ens fa molta il.lusió on prodrem gaudir de l’esport d’hivern per exel.lencia i realizar un tast de vins molt especials triats per a l’ocasió.

 

 

AD LIBITUM Tempranillo Blanco de
BODEGAS JUAN CARLOS SANCHA
DOCa Rioja Agricultura Ecològica

unnamed

Es tracta del primer del món fet 100% amb aquesta varietat recuperada després d’un llarg procés d’investigació.

VIA EDETANA BLANC Garnatxa i Viognier de
CELLER EDETÀRIA
DO Terra Alta

unnamed (1)

Cupatge de garnatxa de vinyes velles, i viognier amb un breu pas per barrica i criança sobre lies.

 

 

LLUM DEL CADÍ Riesling de
TORRE DEL VEGUER

TORRE DEL VEGUER

Vinyes plantades a 1.200 mestres d’alçada, a Bolvir de Cerdanya.

Com podeu veure tastarem 3 vins blancs, tots ells ben diferents, pel que fa a varietats i a origens. La selecció és una proposta d’en Josep, cinquena generació al capdavant de la Vinoteca Refilat, nascuda a Bolvir de Cerdanya fa més de 150 anys. Actualment, a la seva vinoteca de Puigcerdà s’hi poden trobar més de 1.000 referències!! Serà un privilegi tenir-lo amb nosaltres per descobrir aquests vins tan especials, i de ben segur, ningú com ell, ens podrà parlar dels reptes que suposa el conreu de la vinya a la Cerdanya.

 

Abans però, gaudirem de l’esquí nocturn. Amb aquesta aposta Masella esdevè LA CAPITAL DE L’ESQUÍ NOCTURN DELS PIRINEUS, ja que amb 10 km il·luminats, 7 remuntadors, 420m de desnivell i 13 pistes és l’estació pirinenca que ofereix més km esquiables.

Masella esqui nocturn

 

El sopar es servirà al Restaurant Pla de Masella a peu de pistes, i serà a base de fondues i raclettes amb acompanyaments, ambdós plats típics de muntanya.

fondue raclette masella

 

Ens trobarem el proper dissabte 18 de Febrer a Masella, a les 18:00h pels que vulgueu esquiar, mentre que el sopar i tast començarà a les 22:00h pels que no vulgueu esquiar.

El preu del sopar + tast per a socis és de 20€ i els no socis és de 35€.
Pels que vulgueu esquiar hi ha un adicional de 14€ del preu del forfait.

 

Aquells qui ho desitgeu, podeu quedar-vos a dormir a Alphotel ***, situat a peu de pistes. El preu de l’habitació és de 64€/persona i inclou l’esmorzar. Si hi esteu interessats contacteu amb nosaltres i us informarem de com realitzar la reserva. Finalment Masella també ens ha ofert un preu especial que inclou el forfait nocturn, forfait de diumenge + l’assegurança per 47,25€.

 

Teniu temps per inscriure-us fins el dijous 16 de Febrer, i per fer-ho heu de fer la transferència al c/c de La Caixa ES74 2100 0375 0602 0009 4208 indicant el nom de les persones inscrites.
Si us plau envieu el comprovant a info@jcvb.cat indicant si son socis o no socis i si es realizarà esquiada nocturna

 

Esperem veure’t el dia 18… no t’ho pots perdre!

Sigues Social i comparteix =)
banner ad