Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)

20-11-2016 Menú de Verema amb Tast de formatges a Urpina

20-11-2016 Menú de Verema amb Tast de formatges a Urpina

jove-confraria-bages-ampans-muntanyola-urpina

Benvolguts amics,

Aquest mes de novembre continuem amb el format familiar, en diumenge, i amb activitats per totes les edats. Mentre els adults fem el tast de formatges Muntanyola, els petits s’ho passaràn d’allò més bé en companyia de monitors qualificats realitzant tallers preparats especialment per ells. Així tots contents!!

Formatges Muntanyola elabora varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella des de Ca l’Urpina, una finca situada a raser del Massís de Montserrat i que forma part del projecte social de la Fundació Ampans.

Des de la cura que es dedica al ramat, passant pels diversos processos d’obtenció tan essencials com la munyida, l’elaboració i la curació, fins que arriben a la vostra taula, intervenen persones que transmeten la seva passió en cada formatge. Una combinació ben senzilla: un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d’il·lusions.

La formatgeria impulsada per AMPANS dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.

El tast que realizarem és una selecció de formatges Muntanyola comentat pel David Morera, expert formatger d’Urpina

 

etiqueta_vaca_franja

etiqueta_cabra_franjaetiqueta_ovella_franja

etiqueta_bufala_franja

Per al dinar ens proposen el següent menú de verema:

 

Entrants:

Xips de verdura
Formate blau de búfala amb tomquets deshidratats i figues

Primers:

Tempura d’albergínia blanca amb salsa de soja
Foie a la planxa eleborat a l’obrador i acompanyat de raïm

Segon a escollir entre:

Melós de vedella amb bolets de temporada
Lluç a la planxa amb vinagreta de picapoll

Postres a escollir entre:

Delícies de xocolata amb oli i sal
Mató amb mel i fruits secs

Els plats aniran maridats amb una excel·lent selecció de vins de la D.O. Pla de Bages:

Collbaix Picapoll, Macabeu 2015
Abadal Rosat Cabernet Sauvignon, Sumoll 2015
3 Nits D’Urpina Merlot 2013
Cava Gibert Gran Reserva

 

Per als nens hi haurà un menú infantil a triar entre:

Macarrons o amanida de pasta
Hamburguesa de vedella o pollastre arrebossat
Iogurt o pastís de la casa

 

Ens trobarem el proper diumenge 20 de Novembre a la finca d’Urpina, a les 12:00h.
Com arribar ? Fes click aqui

El preu per a socis és de 25€ i els no socis és de 40€. Per als nens el cost és de 10€. Teniu temps per inscriure-us fins el dijous 17 de novembre, i per fer-ho heu de fer la transferència al c/c de La Caixa ES74 2100 0375 0602 0009 4208 indicant el nom de les persones inscrites. Enviar el comprovant a info@jcvb.cat

T’agraïrem que ens avissis per mail quan t’hagis inscrit amb el comprovant de pagament i amb la teva elecció de segon plat i del menú infantil pels petits de la casa.

Esperem veure’t el dia 20… no t’ho pots perdre!

 

 

Sigues Social i comparteix =)
banner ad