Forbidden

You don't have permission to access /jquery-1.6.3.min.js on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

21/11/2013 Sopar de vins solidaris del Bages

21/11/2013 Sopar de vins solidaris del Bages
21 novembre 2013
21:00to23:59

Benvolguts amics,

Per finalitzar l’any res millor que tastar vins de casa nostra. En aquesta ocasió un celler d’allò més especial, i una casa ben coneguda per tots nosaltres, Urpina d’AMPANS.

 

es va iniciar com una associació sense afany de lucre l’any 1965 per un grup de pares i mares de la comarca del Bages preocupats per l’educació i la integració del seus fills amb discapacitat intel·lectual, constituint l’inici del que és avui la Fundació AMPANS.

 

La residència Urpina, d’AMPANS, a Sant Salvador de Guardiola és un projecte harmoniós amb la natura al costat d’una vinya, que dóna oportunitats d’inserció laboral i de reconeixement social. Fruit de l’esforç de moltes mans que durant l’any cuiden la vinya, neixen aquests vins, els vins solidaris de la D.O. Pla de Bages, una explosió de colors, aromes i sabors que us convidem a descobrir…

 

 

 

 

 

 

 

Aprendrem més dels vins d’Urpina, 3 nits i U de la mà de l’enòleg i col·laborador d’AMPANS Joan Soler. Com a primícia especial ens endinsarem en l’autòcton Sumoll que tot just s’ha començat a vinificar i sortirà al 2015.

 

Ens trobarem el proper dijous 21 de novembre al restaurant Canonge, a les 21:00h al bell mig de Manresa. Gaudirem d’un dels plats estrella de la seva nova carta:

Els canelos de Nandu Jubany
Saltat de sipiones amb carxofes i pernil de glà
Cuixa de pernil rostida amb parmentier de moniato.

Acabarem el sopar amb una degustació de coses molt bones fetes al obrador del Canonge.

Direcció:
Passatge Canonge Montanyà, 2
08241 Manresa
T. +34 93 872 56 58

El preu per a socis és de 15€ i els no socis és de 35€ i la data límit per apuntar-vos al sopar és el dimarts dia 19, i ho podeu fer enviant un correu a info@jcvb.cat

 

Esperem trobar-nos tots aquest sopa dels vins amb compromís del Bages.

Sigues Social i comparteix =)
banner ad