Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)

26-04-2018 – Tast de vins de la DO Pla de Bages

26-04-2018 – Tast de vins de la DO Pla de Bages

Captura de pantalla 2018-04-12 a les 0.36.37

Ja sabeu que, com cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler ens presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. I no cal dir-vos que, precisament per aquesta tasca de promoció i enaltiment dels nostres vins, la Confraria subvenciona el tast per a oferir, tan a socis com no socis, un preu insuperable, tan pels vins que tastarem, com per l’àpat.

Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi ens vol portar a taula, quin dels seus productes d’aquesta darrera fornada és la que ens presenta.

I en aquesta ocasió són aquests:

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014
Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2017), 68% Picapoll blanc 32% Picapoll negre.
Mas de Sant Iscle:  Picapoll blanc 100% 2017
Fargas Fargas: blanc 2017 (Macabeu, Chardonnay i Picapoll)
Celler Sanmartí: Blanc 1018  (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc
Coop. Artés:  Fumet Rosat 2017 (rosat), 60% Cabernet Sauvignon i 40% Sumoll
Celler El Molí: Rector Ventallola 2011, 40% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc, 26% Merlot
Celler Les Acàcies: Avinius Ull de Llebre 100%
Celler Abadal: Abadal 5 Merlot, Merlot 100%
Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó
Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100%  Merlot
Celler Solergibert: SDM, Merlot 100% 2014
Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah
Jaume Grau i Grau: Ull de Llebre 100% col·lecció

 

Pràcticament tots els vins que tastarem són primícia i encara no estan al mercat. I tot plegat, com us dèiem, acompanyat per un sopar sorgit del bon fer de l’equip del Mas de la Sala, l’antic Hostal del Camp.

Mas-de-la-Sala-2

MENÚ:Humus amb crudités de l’hort i vinagreta de mostassa

Suprema de lluç amb cítrics
Filet de Ral d’Avinyó amb escalunya glacejada
Pinya a la brasa amb gelat de coco

Dia: 26 d’abril, dijous
Lloc: Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp)
Hora: 21 h.
Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 30€

El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 d’abril i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web 
http://www.confrariabages.cat/event/dijous-26-dabril-tast-de-vins-de-la-denominacio-dorigen-pla-de-bages/

Tenim previst reservar unes taules per als Joves confrares. si veniu ens ho feu saber per correu.

 

 

Us hi esperem !

 

 

 

Sigues Social i comparteix =)
banner ad