新闻中心

为加强医院内涵建设,推进医院高质量发展,进一步提高医院管理水平和整 体管理效?span class="STYLE2">【查看全文】

医院概况

湖北省中医院暨湖北省中医药研究院、湖北中医药大学附属医院、国家中医临床研究基地,是全国唯一一所“四位一体”发展的省级三级甲等中医院,是国家中医药管理局首批全国示范中医院、国家临床药物试验机构、湖北省中医药数据中心。医院始建于1868年(清同治七年),前身是英国传教士杨格非博士创办的仁济医院,距今已有150年的历史。经过几代省中医人的辛苦耕耘,目前医院已发展成集医疗、教学、科研、保健、新药研发于一体的大型综合性省级中医院。2017年被评为全国文明单位。 [详情]

就医指南
专家答疑

快速链接

预约挂号

主办单位: 湖北省中医院 Copyright by © 2008-2019 湖北省中医院 版权所有.

花园山院区:湖北省武汉市武昌区花园山4号 邮编:430061 医院总机:027-88929147 门 诊电话:027-88929419 网址:www.hbhtcm.com

光谷院区:武汉市洪山区珞瑜路856号(光谷广场前行100米) 电 话:027-87748001

凤凰门诊部:武汉市武昌区中山路320号(螃蟹甲车站旁) 电 话:027-88710029

鄂ICP备15021674号-1 技术支持:吾在网络

鄂公网安备 42010602000916号

分享按钮

关闭

关闭

26-04-2018 – Tast de vins de la DO Pla de Bages

26-04-2018 – Tast de vins de la DO Pla de Bages

Captura de pantalla 2018-04-12 a les 0.36.37

Ja sabeu que, com cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler ens presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. I no cal dir-vos que, precisament per aquesta tasca de promoció i enaltiment dels nostres vins, la Confraria subvenciona el tast per a oferir, tan a socis com no socis, un preu insuperable, tan pels vins que tastarem, com per l’àpat.

Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi ens vol portar a taula, quin dels seus productes d’aquesta darrera fornada és la que ens presenta.

I en aquesta ocasió són aquests:

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014
Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2017), 68% Picapoll blanc 32% Picapoll negre.
Mas de Sant Iscle:  Picapoll blanc 100% 2017
Fargas Fargas: blanc 2017 (Macabeu, Chardonnay i Picapoll)
Celler Sanmartí: Blanc 1018  (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc
Coop. Artés:  Fumet Rosat 2017 (rosat), 60% Cabernet Sauvignon i 40% Sumoll
Celler El Molí: Rector Ventallola 2011, 40% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc, 26% Merlot
Celler Les Acàcies: Avinius Ull de Llebre 100%
Celler Abadal: Abadal 5 Merlot, Merlot 100%
Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó
Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100%  Merlot
Celler Solergibert: SDM, Merlot 100% 2014
Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah
Jaume Grau i Grau: Ull de Llebre 100% col·lecció

 

Pràcticament tots els vins que tastarem són primícia i encara no estan al mercat. I tot plegat, com us dèiem, acompanyat per un sopar sorgit del bon fer de l’equip del Mas de la Sala, l’antic Hostal del Camp.

Mas-de-la-Sala-2

MENÚ:Humus amb crudités de l’hort i vinagreta de mostassa

Suprema de lluç amb cítrics
Filet de Ral d’Avinyó amb escalunya glacejada
Pinya a la brasa amb gelat de coco

Dia: 26 d’abril, dijous
Lloc: Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp)
Hora: 21 h.
Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 30€

El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 d’abril i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web 
http://www.confrariabages.cat/event/dijous-26-dabril-tast-de-vins-de-la-denominacio-dorigen-pla-de-bages/

Tenim previst reservar unes taules per als Joves confrares. si veniu ens ho feu saber per correu.

 

 

Us hi esperem !

 

 

 

Sigues Social i comparteix =)
banner ad