Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (31)

7-7-2016 Maridatge de Pizza i Lambrusco!

7-7-2016 Maridatge de Pizza i Lambrusco!

BENVENUTO!

Continuant amb la nostra línia, pel pròxim tast us proposem un sopar de pizza i lambrusco. Però no estem parlant ni de pizzes congelades ni de lambrusco de supermercat…

l'Associació Vera Pizza Verace Napoletana

 

La pizza neix a Nàpols al segle XVI i al llarg del temps ha esdevingut un dels menjars més coneguts arreu del món. Actualment l’Associació Vera Pizza Verace Napoletana (AVPN) ensenya, protegeix i certifica l’autèntica pizza Napolitana. A l’estat espanyol tan sols hi ha 2 restaurants certificats i a Manresa estem de sort, ja que des de l’any 2.000 tenim un d’ells, el Ristorante Nando.

 

 

nandoEl Nando va arribar de Nàpols per obrir a Barcelona l’any 1987 un restaurant de cuina italiana amb el primer forn de llenya de tota la

ciutat comtal, “Piccola Itàlia”, amb gran èxit. L’any 1995 el restaurant es trasllada al Maremàgnum de Barcelona consolidant-se com a un dels millors restaurants de cuina Italiana, utilitzant sempre la marca de la casa: ingredients frescos, d’origen i de màxima 

qualitat.

En aquesta ocasió ens ha vingut molt de gust dignificar aquests dos productes italiants, la pizza i el lambrusco al seu màxim exponent. És per això que el Nando i el seu equip ens oferiran un viatge divertit per la gastronomia italiana i napolitana acompanyat de vins de diferents regions d’Itàlia.
Comentar-vos que, com a fet excepcional, podrem menjar pizza que la massa haurà estat fermentada amb Vi Nero d’Avola creat especialment per aquesta ocasió!

MENÚ

Primers Plats
Antipasto Misto Alla Italiana 
( Embotits Italians )
Segons Plats
Penne Vesuvio
( Macarrons amb Mozzarel.la, Albergínies i Parmigiano )
Rigatoni Arrabbiata
( Macarrons amb Tomàquet, Bacó i Picant )
Paccheri Pomodoro del Vesuvio
( Pasta tradicional napolitana amb tomàquet fresc)
Variat de Pizzes fermentades amb Vi Nero d’Avola
Postres
Tiramisú o Sorbet de Llimona

 

Tindrem a la nostra disposicó el gerent de l’empresa importadora dels vins que ens realitzarà el tast tècnic. Els vins seran els següents:

 

- Chianti doc Poggio Moro
Chianti docg Poggio Moro

- Lambrusco rosso Recco Letizia 5 Stelle
Lambrusco rosso Recco Letizia 5 Stelle

- Montepulciano d’Abruzzo Rubiolo
MONTEPULCIANO D’ABRUZZO RUBIOLO DOCG

- Pinot Grigio del Friuli Villa Chiopris
Pinot Grigio del Friuli Villa Chiopris

- Nero d’Avola Tenuta Ibidini Sicilia
Nero d'Avola Tenuta Ibidini Sicilia

Ens trobarem el proper dijous 7 de Juliol al restaurant Nando. El sopar començarà a les 21:00 h a la terrassa del mateix restaurant.

El preu per a socis és de 20€ i els no socis és de 35€ . Teniu temps per inscriure-us fins el dimarts 4 de Juliol. Per apuntar-vos heu de fer una transferència al c/c de La Caixa ES74 2100 0375 0602 0009 4208 indicant el nom de les persones inscrites. Enviar el comprovant a info@jcvb.cat

Les places són limitades a l’espai i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

És una ocasió especial amb un menú exclusiu que no us podeu perdre per donar com cal la benvinguda a l’estiu !

BUON APPETITO !

Sigues Social i comparteix =)
banner ad