301 Moved Permanently


nginx

Sobre la JCVB

a Jove Confraria de Vins del Bages es una idea que es va gestar durant el 2008 d’un grup de socis de la Confraria de Vins del Bages.  Llavors varem veure la necessitat de fer una cosa diferent dins de la Confraria per poder atreure gent jove a la cultura del vi.

D’aquesta manera el 2008 es va crear la JCVB, amb l’objectiu de promoure, difondre i gaudi de la cultura de vi d’una manera jove i desenfadada. La presentació de la Jove es va fer a l’espai gastronòmic del Kursaal el  Novembre del 2008! Tot un èxit d’assistència!

Des de llavors, hem anat realitzant un total de 6 actes anuals fixes més algun d’extra on hem visitat la majoria de cellers del Bages realitzant tastos molt divertir i de qualitat a uns preus assequibles per a tots els públics.

Ara ens llencem a la xarxa per tal de donar un nou impuls a la JCVB i difondre més enllà de les fronteres físiques la nostra passió pel vi!

Per acabar citarem els compromisos que adquireix un confrare quan és investit dins de la Confraria de Vins del Bages, que dels de vosaltres que algun dia vulgueu ser investits haureu de complir!!

CONSUM MODERAT:
Encara que en cas de dubte raonable optareu sempre per destapar l’ampolla.
TERRITORIALITAT:
Accepteu la universalitat del vi com a nexe d’unió i font de cultura dels pobles del món, però enaltireu en primer lloc el vi de la nostra terra.

QUALITAT:
Triareu sempre vins de qualitat, amb personalitat pròpia, que ens permeti gaudir del seu tast com correspon a la nostra dignitat de Confrare.

RESPECTE:
Reconeixeu l’elaboració del vi com una activitat digna, d’indiscutibles arrels culturals, que comporta la defensa de la terra i del treball humà.

SENSIBILITAT:
Considereu que el consum moderat de vi és un acte de sensualitat extrema, infinita i efímera a la vegada, on trobem el bon gust per gaudir d’un plaer inigualable i la culminació d’un procés irrepetible que s’inicia a la terra i culmina en la copa que aixecareu en mostra d’acceptació dels vostre compromís.

Us hi esperem!

Sigues Social i comparteix =)