Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)

Historial d’activitats realitzades


Sigues Social i comparteix =)

30-04-2015 – Maridatge de vins amb delicatessen – El Terrer 1834

Posted by on 22nd abr , 2015 in Articles | 0 comments

30 abril 201519:00to23:59Un dels objectius amb els que es va fundar la JCVB era possibilitar la descoberta de nous escenaris vitícoles, nous terrers, noves maneres de feinejar al celler i sobretot excel·lents i diferents vins. Això precissament és el que us volem proposar aquests pròxim tast que realitzarem al Terrer 1834. Fugint del mainstream, aquesta botiga fa recerca i volta per tot el nostre país per portar-nos les referències més sorprenents… i cadavisita a aquesta casa és una sorpresa assegurada.   El Terrer...

read more

24/04/2014 – TAST DE VINS DE LA DO PLA DE BAGES

Posted by on 7th abr , 2014 in Articles | 0 comments

24 abril 201421:00to23:59  Arriba el tast que és la nostra raó de ser, el tast pel qual la Confraria va ser creada: el de la nostra Denominació d’Origen!               Ja sabeu que, com cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler ens presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. I no cal dir-vos que, precisament per aquesta tasca de promoció i enaltiment dels nostres vins, la Confraria subvenciona el tast per a oferir, tan...

read more

21/02/2014 Tast d’alçada a Masella amb esquiada nocturna

Posted by on 2nd feb , 2014 in Articles, General | 0 comments

21 febrer 20140:00to23:59Des de la formació de la JCVB hem tingut moltes ganes de vincular el tast de vins amb una sortida a la neu. Finalment hem trobat l’ocasió que estàvem esperant amb la possibilitat de practicar l’esquí nocturn que enguany ofereix l’estació de la Masella. Un desplaçament als Pirineus, i a una cota tan excepcional (1.600m al Pla), es mereix un tast especial, de VINS D’ALÇADA. Per això comptarem amb la presència del celler MONTANT I SSELL. El seu propietari, el viticultor Josep Galup ens parlarà dels...

read more

21/11/2013 Sopar de vins solidaris del Bages

Posted by on 16th nov , 2013 in Activitats Programades, Articles, General | 0 comments

21 novembre 201321:00to23:59Benvolguts amics, Per finalitzar l’any res millor que tastar vins de casa nostra. En aquesta ocasió un celler d’allò més especial, i una casa ben coneguda per tots nosaltres, Urpina d’AMPANS.   es va iniciar com una associació sense afany de lucre l’any 1965 per un grup de pares i mares de la comarca del Bages preocupats per l’educació i la integració del seus fills amb discapacitat intel·lectual, constituint l’inici del que és avui la Fundació AMPANS.   La residència Urpina,...

read more

11/07/2013 Tast de Cóctels

Posted by on 5th jul , 2013 in Articles | 0 comments

11 juliol 201322:00to23:59Com és de costum, cada any presentem un tast formatiu amb algun protagonista especial. És per això que en aquesta ocasió hem pensat en el mestre cocteler Jordi Millan, ja conegut per alguns de vosaltres, propietari de la cocteleria Glaç del centre de Manresa i de la Granja de Berga, on a través dels seus coneixements ens ensenyarà a fer 3 combinats que acompanyarem i fusionarem amb la cuina del local.       ENTRANT SPRITZ Xips vegetals. Les nostres olives. Taula d’embotits i...

read more

26/04/2013 Meridatge de cuina japonesa amb cerveses japoneses

Posted by on 19th abr , 2013 in Articles, General | 0 comments

26 abril 201321:00to23:00  Benvolguts amics, Per aquest segon tast de la temporada i per clam popular, tornem a realitzar un tast de cuina japonesa. Realitzarem un maridatge de cuina japonesa amb cerveses japoneses. La gastronomia japonesa és una de les més atractives per la seva barreja de sabors, textures i colors. Tot i no necessitar de molts ingredients, la cuina Japonesa es considerada una de les gastronomies més elaborades, ja que la preparació d’alguns plats típics de menjar japonès requereix  de molta...

read more

17/3/2013 Visita Celler Fargas-Fargas i Calçotada

Posted by on 8th mar , 2013 in Articles, General | 0 comments

17 març 201311:00to16:00    Després d’aquest parèntesis des de l’últim tast de l’any passat, comencem un nou any a la JCVB ple de sorpreses i activitats ! Per al primer tast visitarem un dels últims cellers de la D.O. Pla de Bages que ens queda per veure, el celler Fargas-Fargas.     El Celler Fargas-Fargas es troba a la masia de Cal Quico, al poble de Salelles. Es tracta d’una explotació familiar on conreen 9 hectàrees de vinya amb diferents varietats de raïm. Seguint el cicle de la vinya amb cura i...

read more

2 i 3 de Març – Curs de Poda de Ceps

Posted by on 19th feb , 2013 in Articles | 0 comments

2 març 2013to3 març 2013La comissió d’enoturisme de la DO Pla de Bages ha organitzat pel propers dies 2 i 3 de març visites guiades amb un taller de poda. Tothom que hi estigui interessat podrà aprendre com es poda un cep. Interessats dirigir-se a : DO Pla de Bages Casa de la Culla C/ de la Culla s/n 08243 Manresa Telf. 93 874 82...

read more

16 i 23/11/12 Curs de tast de la JCVB

Posted by on 12th nov , 2012 in Activitats Programades, Articles, General | 0 comments

16 novembre 201221:30to23:5923 novembre 201221:00to21:59Com ja és habitual en la Jove Confraria, un cop l’any organitzem un tast formatiu. Enguany, per petició vostra us proposem un curs de tast que ens permetrà adquirir una base sòlida per gaudir i valorar els vins que descobrim mes rera mes. Degut a l’ambiciós temari i a l’elevat nombre de vins que volem tastar, el curs s’estructurarà en dues jornades. Per això us convidem a reservar-vos els divendres 16 i 23 de novembre.     Ens trobarem a la nostra seu i seu de...

read more

07/10/2012 II Tast 2.0

Posted by on 2nd oct , 2012 in Activitats Programades, Articles, General | 0 comments

7 octubre 201218:00to20:00   Per segon any consecutiu i gràcies al gran èxit assolit en la passada edició, convoquem el 2on Tast 2.0 dintre de la 17 Festa de la verema del Bages.   Aquest any la Confraria i la Jove Confraria dels Vins del Bages, juntament amb la comissió de la Festa de la Verema del Bages i amb l’ intenció de fer més partícip l’esdeveniment, exportem el tast fins a Barcelona ciutat. Així doncs disposarem de 4 espais simultanis a on podrem realitzar el tast: Artés, 2 a Manresa i Barcelona...

read more

21/09/21012 NIT DE VEREMA A L’OLLER DEL MAS

Posted by on 10th set , 2012 in Articles, General | 0 comments

21 setembre 20120:00to23:59Ara que estem en temps de verema us proposem una activitat molt especial una “NIT DE VEREMA A L’OLLER DEL MAS”. El proper Divendres 21 de Setembre,  anirem a l’Oller del Mas i gaudirem de la festa de la verema. Però no tant sols degustant els vins i els mosts, sinó també fent-la. Serà una oportunitat única per descubrir els secrets del vi i passar una bona estona. La jornada començarà a les 18:00h al Pitch & Putt de l’Oller del Mas on els que vulgueu podreu gaudir de la nova piscina!  (cal...

read more

28/06/2012 Maridatge pernils d’aglà

Posted by on 16th jun , 2012 in Articles | 0 comments

Retornem amb un tast que s’està convertint en un clàssic de la JCVB, el maridatge de vins amb pernils! En aquesta ocasió realitzarem el què es considera el maridatge perfecte, pernils d’alta qualitat i vins de Jerez. Farem un tast de 4 vins de la bodega Lustau juntament amb 2 pernils de casa Sierra Morena D.O. Valle de los Pedroches. La bodega Lustau fundada el 1896 per Emilio Lustau, és un referent pels amants dels vins de Jerez i un maridage perfecte amb pernils. La gama de vins que tastarem és la Lustau Solera Reserva,...

read more

26-05-2011 VII FESTA DE LA INVESTIDURA 2012

Posted by on 13th mai , 2012 in Articles | 0 comments

Arriba el gran moment: s’acosta el dia de la Investidura, la gran festa de la Confraria dels Vins del Bages. Un any més. I ja van 7! Que no són poques! No crec que calgui explicar què és la nostra festa d’investidura. Poc més que dir que és la festa de recepció i acolliment de nous amics. Com cada dos anys serà el moment de vestir amb la capa i la medalla als nous confrares, tant als nouvinguts a l’entitat, com als de mèrit i honor. I també de reconèixer el mèrit a aquells que ja porten deu anys complint el compromís de...

read more

19/04/2012 Maridatge de Cuina Japonesa amb Sake i Shochu

Posted by on 5th abr , 2012 in Articles | 0 comments

Per aquest tercer tast de la temporada us proposem un viatge a l’orient… concretament a Japó, per tal de fer un maridatge de Sake i Shochu amb cuina Japonesa. La gastronomia japonesa és una de les més atractives per la seva barreja de sabors, textures i colors. Tot i no necessitar de molts ingredients, la cuina Japonesa es considerada una de les gastronomies més elaborades, ja que la preparació d’alguns plats típics de menjar japonès requereix de molta experiència i destresa.   Tindrem la presència el mestre...

read more

22Març Tast a Cegues

Posted by on 6th mar , 2012 in Articles | 0 comments

  Benvolguts amics, Tenim el plaer de convocar-vos al segon tast de l’any on hem volgut crear un esdeveniment original i molt participatiu, un tast a Cegues ! No cal que us espanteu, que no us taparem pas els ulls, però si les ampolles. En aquest tast treballarem amb 3 blancs i 3 negres als que no us podem donar més pistes, però que estem segurs que us sorprendran! Volem que sigui un tast participatiu, on entre tots i sense vergonya haurem d’anar descobrint les sensacions que hi trobem… i perquè no us perdeu pel camí ens...

read more

12/02/2012 Calçota al Mas de Sant Iscle

Posted by on 2nd feb , 2012 in Articles | 0 comments

Primer tast de la JCVB d’aquest any 2012! Per a fer passar el fred comencem amb una extraordinària calçotada! Menu: Calçots Botifarra blanca, negre i cansalada Mongetes i cigrons Xai amb escalivada Maduixes Pa amb tomaquet, aigua, vi i cafè Degustarem amb primícia el Gewürztraminer 2011 juntament amb els altres vins del celler. EL preu tant per socis com per no socis és de 25€ i per a poder confirmar l’assistència envieu un correu electrònic a info@jcvb.cat abans del dijous 09/02/2012. Us hi...

read more

16 FESTA DE LA VEREMA DEL BAGES

Posted by on 26th set , 2011 in Articles | 0 comments

La festa de la verema del Bages celebra la setzena edició d’una festa arrelada com l’espai de referència del vi i del cava dels cellers que formen part de la denominació d’origen Pla de Bages. Una festa amb un gran èxit de participació, que s’ha converit en un homenatge al patrimoni i a la tradició vinícola de la comarca. Adjunt podreu trobar el tríptic amb els actes programats, que destaquem el taller del most, la 12ª trobada de plaques de cava, el sopar de verema, un taller didàctic a càrrec de Jaume...

read more

02/10/2011 Tast 2.0

Posted by on 20th set , 2011 in Articles | 0 comments

Els temps avancen que és una barbaritat, deia aquell. I seria absurd no saber-ho aprofitar. I això és el que la Confraria i la Jove Confraria dels Vins del Bages, amb la comissió de la Festa de la Verema del Bages, han volgut fer: gaudir de les noves tecnologies i programar un Tast 2.0. I què significa això? Doncs res tant senzill com fer un tast, un tast com els de sempre, però interconnectat via Twitter per a poder comentar-ho. I és que el tast es farà, simultàniament, a Artés i a Manresa. Amb motiu de la 16a edició de la Festa...

read more

De verema nocturna a Oller del Mas

Posted by on 6th set , 2011 in Articles | 0 comments

    Hi ha qui considera que la verema és el final però per altres és tot just el el principi. En realitat és tan sols un moment intermedi més de la vinya però que té una importància vital per a tots els cellers i viticultors. És quan s’acaba la feina de la vinya i comença al celler. Tot allò que s’ha fet fins ara és molt important per garantir la qualitat del raïm. I a partir d’ara, el que es faci serà vital per mantenir les bones condicions del raïm (transformada primer a most i després en vi) que...

read more

Mas de Sant Iscle Vins & Cocktails a la fresca

Posted by on 18th ago , 2011 in Articles | 0 comments

El mas de sant Iscle realitza el proper 19 d’Agost l’inauguració oficial del nou espai “Mil·leni Nits&Cocktails” Ull lloc a l’aire lliure, acollidor i tranquil a on es podrà assaborir d’una gran selecció de combinats, cocktails i begudes Premium. Propostes per aquestes nits caloroses d’estiu com copes de vi a la fresca o vegudes més  atrevides com el Mojito de Fruites del Bosc, Caipiroska Fruita, el Daikiri Frozzen, o els clàssics gin tònics,… La festa d’inauguració serà el...

read more